προσθήκη στα αγαπημένα  | εκτύπωση σελίδας  | πρότεινε την σελίδα   English version |  επιστροφή στην πρώτη σελίδα
Τουρισμός, tourism in Greece
    30 Οκτωβρίου 2020
      Αρχοντικό Βιγλάτορας   
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ - MHTE:
 
 
 
Απλά δωμάτια 2
Σουίτες 4
Διαμερίσματα 2
Bungalows
Studios
Σύνολο κλινών 20


Χαμηλή περίοδος
από ενιαία
έως περίοδος
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο
Τρίκλινο
Τετράκλινο
Μέση περίοδος
από ενιαία
έως περίοδος
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο
Τρίκλινο
Τετράκλινο
Υψηλή περίοδος
από ενιαία
έως περίοδος
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο
Τρίκλινο
Τετράκλινο
στην τιμή περιλαμβάνεται
πρωινό γεύμα
 
ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ  -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ   ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Διεύθυνση: 
¶νω Πορρόια - Λίμνη Κερκίνη
Τηλέφωνο: 2327051231
κινητό: 6944455234
Fax: 
URL: www.viglatoras.com
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο


Έχεις μείνει εδώ; Κάνε την αξιολόγησή σου...
 
Περιγραφή
 

Αριστοτεχνικά προσανατολισμένος προς τις λίμνες Κερκίνη και Δοϊράνη και τα απέναντι καμποχώρια κτίστηκε και λειτουργεί ολοχρονίς το Αρχοντικό Βιγλάτορας, το οποίο παρέχει μοναδική φιλοξενία, άνεση και ποιότητα στον επισκέπτη.

Πέτρα και ξύλο, κυρίαρχος ρυθμός ο μακεδονίτικος, βαρύς και αρχοντικός, μα συνάμα ανθρώπινη και οικία ατμόσφαιρα διαχέεται σε όλους τους χώρους του.

Οι χώροι του ευρύχωροι, ψηλοτάβανοι, ενώ ο εξοπλισμός κυριαρχείται από υψηλή αισθητική και χρηστικότητα με αυθεντικά παραδοσιακό ύφος.

Ο επισκέπτης αφού απολαύσει πλούσιο πρωινό από χειροποίητες χωριάτικες γεύσεις, έχει τη δυνατότητα να εκδράμει στο όρος Μπέλες, είτε πεζοπορώντας είτε ιππεύοντας, στα ιστορικά οχυρά Μεταξά, στη Λίμνη Κερκίνης, στο όρος Δύσωρο, στο πασίγνωστο χαμάμ του Αγκίστρου, στη Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου.  

 

Diakoporama.gr άποψη: Το Αρχοντικό Βιγλάτορας είναι ένα κόσμημα αισθητικής και πρότυπο φιλοξενίας. Αποτελείται από δύο κτίρια, το παλιό και το καινούργιο. Στο παλιό κτίριο, το κλίμα και η αίσθηση που αποκομίζει ο επισκέπτης έχει περισσότερο άρωμα αυθεντικότητας. Τα έπιπλα κα η διακόσμηση μεταφέρουν σε άλλη εποχή. Τα δωμάτια έχουν ικανοποιητικούς χώρους, αν και ο επισκέπτης του συγκεκριμένου ξενώνα τον επιλέγει για το συνολικό κλίμα.  Η θέα είναι περιορισμένη λόγω της πυκνής βλάστησης στον κήπο του ξενώνα. Τζάκι δεν υπάρχει σε όλα τα δωμάτια. Οι ιδιοκτήτες του αρχοντικού με πολύ μεράκι έχουν δημιουργήσει ταξιδιωτικούς οδηγούς για την περιοχή. Σε συνεννόηση μαζί τους γνωρίστε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

*Η "diakoporama.gr άποψη" είναι υποκειμενική και στηρίζεται στην επίσκεψη συνεργατών μας στο εν λόγω κατάλυμα. Περιμένουμε και τη δική σας άποψη για δημοσιεύση αν επισκεφθήκατε το παραπάνω κατάλυμα 
ανέσεις
κλίμα
ψυχαγωγία
 
ανέσεις
ψυχαγωγία
διάφορα
 
 
Λιμάνι
Αεροδρόμιο
Θεσ/νίκη 110χλμ
Σταθμός τρένου
Ροδόπολη 4,5χλμ
Σταθμός ΚΤΕΛ
Ε.Ο. Κιλκίς - Σερρών 3χλμ
Κέντρο Πόλης
Α. Πορρόια 200μ.
Τράπεζα
Ροδόπολη ΑΤΜ
Αξιοθέατα
Λίμνη Κερκίνη 4χλμ., Λίμνη Δοϊράνη 23χλμ


Από Θεσ/νικη μέσω Κιλκίς - Λίμνης Δοϊράνης 95χλμ, από Αθήνα 520χλμ
 
 

Μοιραστείτε

Προσθήκη στο facebook Προσθήκη στο bobit Προσθήκη στο delicious Προσθήκη στο digg Προσθήκη στο twitter Bookmark and Share
 

© Διακοπόραμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 site created & hosted by