προσθήκη στα αγαπημένα  | εκτύπωση σελίδας  | πρότεινε την σελίδα   English version |  επιστροφή στην πρώτη σελίδα
Τουρισμός, tourism in Greece
    25 Μαίου 2018
      Αρχοντικό Διβάνη   
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ - MHTE:
 
 
 
Απλά δωμάτια ναι
Σουίτες
Διαμερίσματα
Bungalows
Studios
Σύνολο κλινών


Χαμηλή περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
Μέση περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
Υψηλή περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
στην τιμή περιλαμβάνεται
πρωινό γεύμα
 
ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ   ΔΗΜΟΣ ΑΙΘΗΚΩΝ -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Διεύθυνση: 
Περτούλι Τρικάλων
Τηλέφωνο: 2434091252 - 2434091111
κινητό: 6944275161
Fax: 2434091253
URL: www.archontikodivani.gr
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο


Έχεις μείνει εδώ; Κάνε την αξιολόγησή σου...
 
Περιγραφή
 

Στο όμορφο Περτούλι, σε ένα περιβάλλον ανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς χώρο, αντάξιο του τοπίου που το περιβάλλει, βρίσκεται το αρχοντικό Διβάνη, ένα εκπληκτικό κατάλυμα, που θυμίζει περισσότερο αρχοντικό πυργόσπιτο του τέλους του 19ου αιώνα παρά ξενοδοχείο.

Οι εγκαταστάσεις του είναι ένα μοναδικό παράδειγμα σεβασμού του παραδοσιακού χαρακτήρα της περιοχής, που συνδυάζεται αρμονικά με σύγχρονο και πολυτελή εξοπλισμό, όπως ορίζουν οι τουριστικές δραστηριότητες υψηλών απαιτήσεων.
Τα δέκα κομψά δωμάτιά του, με θέα στη μοναδική φύση του Περτουλίου, διαθέτουν αφενός ξυλόγλυπτη παραδοσιακή επίπλωση και αφετέρου μπάνιο και τηλεόραση.

Εκτός αυτού, τα μισά δωμάτια, πέρα από την κεντρική θέρμανση, είναι εξοπλισμένα και με τζάκι, χαρίζοντας μια πραγματικά ξεχωριστή διαμονή, γεμάτη από γαλήνη και θαλπωρή.

Την ίδια αίσθηση ζεστασιάς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ο επισκέπτης και στους υπόλοιπους χώρους, χάρη στη φιλική ατμόσφαιρα και την οικειότητα που δημιουργούν τόσο το διακριτικό περιβάλλον όσο και το φιλόξενο νεαρό ζευγάρι των ιδιοκτητών.

Σε ένα χώρο σαν το Αρχοντικό Διβάνη, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πρώτιστο μέλημα, όπως είναι φυσικό, και η κουζίνα δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Γεύσεις και απολαύσεις μοναδικές, με τη σπάνια σπιτική φροντίδα νοικοκυρών του χωριού. Και όχι μόνο αυτό. Γύρω από το ξενοδοχείο, μερικές εκατοντάδες τετραγωνικών μέτρων γης χρησιμοποιούνται για βιοκαλλιέργειες προϊόντων, τα οποία διοχετεύονται κατευθείαν στην κουζίνα μας και από εκεί, φρεσκομαγειρεμένα, στα πιάτα των φιλοξενουμένων μας, συχνά συνδυασμένα με κρέατα από ζώα ελευθέρας βοσκής που βόσκουν αμέριμνα στα γύρω λιβάδια.

Από τη γνήσια παραδοσιακή κουζίνα, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα τυροκομικά προϊόντα της οικογένειας Διβάνη, τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν σχεδόν όλα μας τα φαγητά ή τα κρασιά του κελαριού μας.

Ο συνδυασμός όλων αυτών έχει ως αποτέλεσμα ένα τραπέζι που σίγουρα ο επισκέπτης θα απολαύσει και θα θυμάται.

 
ανέσεις
κλίμα
ψυχαγωγία
 
ανέσεις
ψυχαγωγία
διάφορα
 
 
Λιμάνι
Αεροδρόμιο
Σταθμός τρένου
Τρίκαλα 46χλμ
Σταθμός ΚΤΕΛ
Τρίκαλα 46χλμ Ελάτη 7χλμ
Κέντρο Πόλης
Τρίκαλα 46χλμ Καρδιτσα 64χλμ
Τράπεζα
Τρίκαλα 46χλμ Πύλη 28χλμ
Αξιοθέατα
Ορεινά χωριά Τρικάλων, Ασπροπόταμος, Πηγές Αχελώου, Ελάτη, Πύλη, Καλαμπάκα, Μετέωρα, Λίμνη Πλαστήρα


Από Αθήνα μέσω Λαμίας - Καρδίτσας - Τρικάλων - Πύλης - Ελάτης περίπου 370χλμ. Από Θεσσαλονίκη μέσω Εγνατίας - Καλαμπάκας περίπου 260χλμ
 
 

Μοιραστείτε

Προσθήκη στο facebook Προσθήκη στο bobit Προσθήκη στο delicious Προσθήκη στο digg Προσθήκη στο twitter Bookmark and Share
 

© Διακοπόραμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 site created & hosted by