προσθήκη στα αγαπημένα  | εκτύπωση σελίδας  | πρότεινε την σελίδα   English version |  επιστροφή στην πρώτη σελίδα
Τουρισμός, tourism in Greece
    30 Οκτωβρίου 2020
      Ξενώνας Ροδιά   
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ - MHTE:
 
 
 
Απλά δωμάτια ναι
Σουίτες
Διαμερίσματα
Bungalows
Studios
Σύνολο κλινών 16


Χαμηλή περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
Μέση περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
Υψηλή περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
στην τιμή περιλαμβάνεται
πρωινό γεύμα
 
ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ   ΔΗΜΟΣ ΤΥΜΦΗΣ -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Διεύθυνση: 
Κήποι, Ζαγοροχώρια
Τηλέφωνο: 2653071976
κινητό: 6944435100
Fax: 2653071200
URL: www.rodia.gr
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο


Έχεις μείνει εδώ; Κάνε την αξιολόγησή σου...
 
Περιγραφή
 

Ο ξενώνας
Το «καστρόσπιτο» που στεγάζει τον ξενώνα Ροδιά κτίστηκε στη δεκαετία του 1830. Για να λειτουργήσει ως ξενώνας, αναστηλώθηκε με απόλυτη συνέπεια στην αρχική του αρχιτεκτονική και τις δομικές του ιδιαιτερότητες, και το εσωτερικό του ανακαινίστηκε και εξωραΐστηκε με απλότητα και διακριτική πολυτέλεια, ώστε να ξεκουράζει, να χαροποιεί και να εμπνέει, χωρίς λαογραφικές εμμονές και μουσειακή διάθεση.

Με αυτονόητο σεβασμό στο ύφος του παραδοσιακού αρχοντόσπιτου και στον φυσικό και αρχιτεκτονικό του περίγυρο και με έμπνευση την οικιστική φυσιογνωμία της περιοχής, διακοσμήθηκε με καλαισθησία και επιπλώθηκε με λιτές, ποιοτικές επιλογές τόσο στους κοιτώνες, που έχουν ονόματα αγριολούλουδων, ενδεικτικών του κυρίαρχου σε κάθε δωμάτιο χρωματισμού, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Η Ροδιά διαθέτει έξι κοιτώνες (τέσσερις για δύο άτομα, ένα για τρία και ένα, με δύο συνεχόμενα δωμάτια, για τέσσερα άτομα) με μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και DVD, καθιστικό με τζάκι και άνετη, όμορφη υποδοχή που εγκάρδια καλοδέχεται τον επισκέπτη.

Το χωριό
Οι Κήποι είναι οικισμός και δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Τύμφης  του νομού Ιωαννίνων. Βρίσκεται σε απόσταση 39 χιλιομέτρων από τα Ιωάννινα και είναι χτισμένο πάνω σε ένα βραχώδη λόφο. Οφείλει το όνομά του στους πολλούς κήπους που υπάρχουν στην περιοχή. 
ανέσεις
κλίμα
ψυχαγωγία
 
ανέσεις
ψυχαγωγία
διάφορα
 
 
Λιμάνι
Ηγουμενίτσα 125km
Αεροδρόμιο
Ιωάννινα 33km
Σταθμός τρένου
Σταθμός ΚΤΕΛ
Ιωάννινα 35km
Κέντρο Πόλης
Ιωάννινα 35km Κόνιτσα 63km
Τράπεζα
Ιωάννινα 35km
Αξιοθέατα
Τσεπέλοβο, τα 45 Ζαγοροχώρια, η χαράδρα του Βίκου, η Μονή Αγίας Παρασκευής, τα Ιωάννινα, η λίμνη καινησάκι, η Κόνιτσα και τα Μαστοροχώρια, το Πάπιγκο και η Αστράκα


Οδηγείτε από Ιωάννινα προς Κόνιτσα. Στο χωριό Μεταμόρφωση στρίβετε προς «Κεντρικό Ζαγόρι» και ακολουθείτε τη σήμανση προς το χωριό «Κήποι».
 
 

Μοιραστείτε

Προσθήκη στο facebook Προσθήκη στο bobit Προσθήκη στο delicious Προσθήκη στο digg Προσθήκη στο twitter Bookmark and Share
 

© Διακοπόραμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 site created & hosted by