προσθήκη στα αγαπημένα  | εκτύπωση σελίδας  | πρότεινε την σελίδα   English version |  επιστροφή στην πρώτη σελίδα
Τουρισμός, tourism in Greece
    20 Ιουλίου 2018
      Το Μπαλκόνι του Ευήνου   
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ - MHTE:
 
 
 
Απλά δωμάτια ναι
Σουίτες
Διαμερίσματα
Bungalows
Studios
Σύνολο κλινών


Χαμηλή περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
Μέση περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
Υψηλή περίοδος
από
έως
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
στην τιμή περιλαμβάνεται
 
ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ   ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΛΗΝΗΣ -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Διεύθυνση: 
Φαμήλα-Ορεινή Ναυπακτία
Τηλέφωνο: 2634062182
κινητό: 6974060588
Fax: 
URL: www.xenonas-evinos.gr
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο


Έχεις μείνει εδώ; Κάνε την αξιολόγησή σου...
 
Περιγραφή
 

Στη νοτιοδυτική πλαγιά του βουνού Κουστρουμά σε υψόμετρο 600 μέτρων, με θέα τον Εύηνο ποταμό, τον κάμπο Πόριαρη και τη λίμνη Τριχωνίδα βρίσκεται ο παραδοσιακός Ξενώνας Το Μπαλκόνι του Εύηνου.

Είναι κτισμένος στην άκρη του οικισμού Κλεφτάλωνο του δημοτικού διαμερίσματος Φαμήλα του Δήμου Πυλλήνης. Ο Ξενώνας βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα δυτικά του χωριού Ριγάνι, στα σύνορα των δήμων Ναυπάκτου και Πυλλήνης.

Στη μαγική και παραμυθένια αυτή περιοχή σας περιμένει ένας καινούργιος ξενώνας, στον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε ευχαρίστα το Σαββατοκύριακο πραγματοποιώντας εξόδους είτε πεζή, είτε με αυτοκίνητο κοντά στη φύση και να αποκτήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Στον ξενώνα υπάρχει εστιατόριο με παραδοσιακή κουζίνα, με ντόπια κρέατα, πίτες και ψωμί ψημένα στο φούρνο και ντόπιο κρασί, ενώ σε μικρή ακτίνα υπάρχουν αξιόλογες ταβέρνες και εστιατόρια.

Ο Ξενώνας βρίσκεται σε ένα μοναδικό τοπίο, που αποτελείται από δασωμένες πλαγιές, επιβλητικές κορυφές και ρεματιές. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι οι σμιλεμένες σε χωράφια πεζούλες ενώ ταυτόχρονα πέτρινα ερειπωμένα σπιτάκια, συμπληρώνουν το σκηνικό.

Η διαμονή στον ξενώνα είναι δυνατό να συνδυαστεί με πολλές δραστηριότητες, όπως η επίσκεψη στον ποταμό Εύηνο, στα λουτρά Στάχτης, στον αρχαιολογικό χώρο του Θέρμου κ.α.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, ακολουθώντας ανηφορικό μονοπάτι σε απόσταση μόλις ενάμιση χιλιομέτρου από το ξενώνα βρίσκεται η κορυφή του Κουτρουμά. Από το σημείο αυτό μπορεί κανείς να απολαύσει τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος στη λίμνη Τριχωνίδα. 
ανέσεις
κλίμα
ψυχαγωγία
 
ανέσεις
ψυχαγωγία
διάφορα
 
 
Λιμάνι
Ναύπακτος 32 χλμ
Αεροδρόμιο
Σταθμός τρένου
Πάτρα 60 χλμ
Σταθμός ΚΤΕΛ
Nαύπακτος 32 χλμ Θέρμο 15χλμ
Κέντρο Πόλης
Ναύπακτος 32 χλμ Πάτρα 60χλμ
Τράπεζα
Ναύπακτος 32 χλμ Θέρμο 15χλμ
Αξιοθέατα
Όλα τα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, Πλάτανος, Σίμος, Ανω Χώρα, ο ποταμός Εύηνος, τα Λουτρά Στάχτης ή Καλλιρόης, το Θέρμο, η Λίμνη Τριχωνίδα


Από Ναύπακτο ακολουθείτε την επαρχιακή οδό προς Θέρμο. Περνάτε τα χωριά Πιτσιναίικα, Καστράκι, Ριγάνιο και Διάσελλο. Εδώ στρίβετε προς Φαμήλα. Από Αθήνα 255 χλμ, Θεσσαλονίκη 400 χλμ, Ιωάννινα 210 χλμ.
 
 

Μοιραστείτε

Προσθήκη στο facebook Προσθήκη στο bobit Προσθήκη στο delicious Προσθήκη στο digg Προσθήκη στο twitter Bookmark and Share
 

© Διακοπόραμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 site created & hosted by