προσθήκη στα αγαπημένα  | εκτύπωση σελίδας  | πρότεινε την σελίδα   English version |  επιστροφή στην πρώτη σελίδα
Τουρισμός, tourism in Greece
    30 Οκτωβρίου 2020
      Casa Lucia   
  ΜΙΚΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜ & ΕΠΙΠΛ. ΔΙΑΜΕΡ - MHTE: 0829K122K328700
 
 
 
Απλά δωμάτια
Σουίτες
Διαμερίσματα ναι
Bungalows
Studios
Σύνολο κλινών


Χαμηλή περίοδος
από 14 Οκτώβρη
έως 31 Μάρτη
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο κατόπιν
Τρίκλινο συνεννόησης
Τετράκλινο
Μέση περίοδος
από 1 Απρίλη
έως 15 Ιούνη
και από 15 Σεπτέμβρη
έως 13 Οκτώβρη
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο 60
Τρίκλινο από 75
Τετράκλινο από 90
Υψηλή περίοδος
από 15 Ιούλη
έως 15 Σεπτέμβρη
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο 70
Τρίκλινο από 85
Τετράκλινο από 100
στην τιμή περιλαμβάνεται
 
ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ   ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΑΚΩΝ -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Διεύθυνση: 
Κέρκυρα - Περιοχή Σγόμπου
Τηλέφωνο: +30 2661091419
κινητό: +30 6979470571
Fax: 
URL: www.casa-lucia-corfu.com
Περίοδος λειτουργίας: Ολο τον χρόνο


Έχεις μείνει εδώ; Κάνε την αξιολόγησή σου...
 
Περιγραφή
 

Ένα παλιό ελαιοτριβείο έχει μετατραπεί σε 7 αυτόνομα σπίτια και μια μεγάλη αίθουσα δραστηριοτήτων. Ο γύρω κάμπος έχει μεταμορφωθεί σε όμορφους κήπους και ανάμεσα στις μπιγκόνιες, το γιασεμί και τις κληματαριές κρύβεται μια αστραφτερή πισίνα.

Από το 1981 η Casa Lucia είναι μέρος συνάντησης για παραθεριστές, σεμινάρια, ταξιδιώτες καθώς και για την τοπική κοινωνία. Η μοναδική ατμόσφαιρά της, η ηρεμία και η φιλελεύθερη διάθεσή της προσελκύουν ανθρώπους κάθε ηλικίας και προέλευσης, οικογένειες και ομάδες. Πολλές φιλίες έχουν αναπτυχθεί εδώ, άνθρωποι έρχονται ξανά, τα παιδιά μεγαλώνουν και επιστρέφουν με τα παιδιά τους.

Η Casa Lucia βρίσκεται στο κέντρο του νησιού της Κέρκυρας κάνοντάς την ιδανικό μέρος εκκίνησης για εξερεύνηση ολόκληρου του νησιού. Διευθύνεταi από τη Βαλ Osborne-Ανδρουτσοπούλου, και την κόρη της Ζωή Βάλερη (πρώην Ανδρουτσοπούλου).

Οι επισκέπτες  έρχονται απλά για να αναπαυθούν και να αναζωογονηθούν ή για να πάρουν μέρος στα καλλιτεχνικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα που γίνονται εδώ, τα οποία έχουν έναν κοινό σκοπό: να υποστηρίξουν εναλλακτικούς τρόπους ζωής όσον αφορά το άτομο, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Μέχρι το 2011 η Casa Lucia θα τροφοδοτείται από ένα αυτόνομο σύστημα καθαρής ενέργειας, ενώ μειώνουμε συνεχώς τις επιβλαβείς ουσίες που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό και τη λειτουργία των σπιτιών, του κήπου και της πισίνας. Tα σκουπίδια διαχωρίζονται για ανακύκλωση. Δεν υπάρχει κλιματισμός ή τηλεόραση, καλλιεργούμε βιολογικά τα λαχανικά και τα φρούτα μας, που είναι τα κύρια συστατικά των γευμάτων που παρέχουμε για τις ομάδες. Στο προσεχές πρόγραμμά μας είναι η κατασκευή ενός βιο-δυναμικού, ενεργειακά αυτόνομου, eco-roundhouse στούντιο.

Τα κτίρια, μερικά από τα οποία χρονολογούνται από την Ενετική εποχή- τα αναπαλαίωσε ο Ντένης Ανδρουτσόπουλος με φροντίδα και αγάπη. Οι χονδροί πέτρινοι τοίχοι, τα παλιά κεραμίδια, τα ψηλά ταβάνια με τους δοκούς από κυπαρίσσι και οι θολωτές καμάρες έχουν διατηρηθεί και τονιστεί.
 
Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στην επιλογή παραδοσιακών υλικών και στον εξοπλισμό των σπιτιών για να έχουν υψηλό βαθμό άνεσης και λειτουργικότητας. Ίση προσοχή δίνεται στην καθαριότητα με την παροχή καθημερινής υπηρεσίας καθαριότητας και στην διατήρηση των σπιτιών σε καλή λειτουργία. Κάθε σπίτι έχει τον δικό του εξωτερικό χώρο με καρέκλες, τραπέζι και ομπρέλα. 
ανέσεις
κλίμα
ψυχαγωγία
 
ανέσεις
ψυχαγωγία
διάφορα
 
 
Λιμάνι
Κέρκυρα 13 χλμ
Αεροδρόμιο
Κέρκυρα 14 χλμ
Σταθμός τρένου
Σταθμός ΚΤΕΛ
Σγόμπου 50μ
Κέντρο Πόλης
Σγόμπου 100μ
Τράπεζα
Αξιοθέατα


Προς Παλαιοκαστρίτσα, μετά από 10χλμ διασταύρωση συνεχίσετε ευθεία και σε 2 χλμ φτάνετε στο χωριό Σγούμπου όπου βλέπετε ταμπέλα για Casa Lucia
 
 

Μοιραστείτε

Προσθήκη στο facebook Προσθήκη στο bobit Προσθήκη στο delicious Προσθήκη στο digg Προσθήκη στο twitter Bookmark and Share
 

© Διακοπόραμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 site created & hosted by