προσθήκη στα αγαπημένα  | εκτύπωση σελίδας  | πρότεινε την σελίδα   English version |  επιστροφή στην πρώτη σελίδα
Τουρισμός, tourism in Greece
    26 Σεπτεμβρίου 2020
      Ξενοδοχείο Κούρια   
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ - MHTE:
 
 
 
Απλά δωμάτια 16
Σουίτες 2
Διαμερίσματα
Bungalows
Studios
Σύνολο κλινών 45


Χαμηλή περίοδος
από ενιαία
έως περίοδος
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο από 80€
Τρίκλινο
Τετράκλινο 120-130€
Μέση περίοδος
από ενιαία
έως περίοδος
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο από 80€
Τρίκλινο
Τετράκλινο 120-130€
Υψηλή περίοδος
από ενιαία
έως περίοδος
και από
έως
 
Τιμές
Μονόκλινο
Δίκλινο από 80€
Τρίκλινο
Τετράκλινο 120-130€
στην τιμή περιλαμβάνεται
πρωινό γεύμα
 
ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ -  ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Διεύθυνση: 
Αμπελάκια Θεσσαλίας
Τηλέφωνο: 2495093333 - 2495093343 - 2495093344
κινητό: 
Fax: 2495093345
URL: www.hotelkouria.gr
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο
 
Αξιολόγηση επισκεπτών
Σύνολο 4.67
Βασισμένο σε 4 σχόλια
Αξιολόγηση υπηρεσιών
5/5
Συμπεριφορά προσωπικού
Καθαριότητα
¶νεση χώρων
Πρόσβαση
Εγγύτητα σε επιλογές
Πληρότητα παροχών
Διακόσμηση
Σχέση ποιότητας - τιμής


Έχεις μείνει εδώ; Κάνε την αξιολόγησή σου...
 
Περιγραφή
 

Σε ένα μαγευτικό τοπίο, στην αγκαλιά του Κίσαβου, στην Ιστορική Κοινότητα των Αμπελακίων δημιουργήθηκε το Ξενοδοχείο Κούρια. Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, πάντα σεβόμενη την ιστορικότητα του τόπου και τις ανέσεις ενός υπερσύγχρονου ξενοδοχείου κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη.

Το Ξενοδοχείο Κούρια, στην είσοδο του οικισμού, δε μιμείται την ένδοξη εποχή των Αμπελακίων, αλλά διδάσκεται από την λειτουργικότητα των χώρων των Αμπελακίων με γνώμονα πάντα την άνεση και την φιλικότητα στον επισκέπτη. Η περιήγηση στους χώρους του ξενοδοχείου αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, η θέα δεν σε εγκαταλέιπει ποτέ ακόμα και στους κοινόχρηστους διαδρόμους με τα μεγάλκα υαλοστάσια που ενώνουν τα πέντε διαφορετικά κτίρια μεταξύ τους. Πέτρα και ξύλο είναι τα υλικά που κυριαρχούν στο χώρο και κάνουν το περιβάλλον ζεστό και οικείο.

Ένα από τα πιο προσεγμένα σημεία του ξενοδοχείου και ίσως το πιο αγαπημένο των επισκεπτών, είναι το εστιατόριο που βρίσκεται στον επάνω όροφο του κεντρικού κτιρίου. Με ιδιαίτερες γεύσεις, βασισμένες στην παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, αλλά με σύγχρονη τεχνοτροπία και αγνές πρώτες ύλες, τόσο το πρωινό όσο και το μενού του εστιατορίου ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Diakoporama.gr άποψη: Το Couria Hotel είναι μια καινούργια μονάδα με πολύ ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, μοντέρνα κατά βάση που δανείζεται παραδοσιακά στοιχεία των ιστορικών Αμπελακίων. Πολύ μεγάλες γυάλινες επιφάνειες εκμεταλλέυονται τη θέα στα στενά των Τεμπών, στα Αμπελάκια και στη γύρω περιοχή, ενώ οι χώροι είναι παντού ευρύχωροι και άνετοι. Η επίπλωση είναι λιτή αλλά πολύ προσεγμένη. Πολύ ενδιαφέρων και ευχαριστος είναι ο χώρος του εστιατορίου. Η γνωριμία με τα  Αμπελάκια πλέον συνδυάζεται με πολύ ευχάριστη δυνατότητα διαμονής.

*Η "diakoporama.gr άποψη" είναι υποκειμενική και στηρίζεται στην επίσκεψη συνεργατών μας στο εν λόγω κατάλυμα. Περιμένουμε και τη δική σας άποψη για δημοσιεύση αν επισκεφθήκατε το παραπάνω κατάλυμα 
ανέσεις
κλίμα
ψυχαγωγία
 
ανέσεις
ψυχαγωγία
διάφορα
 
 
Λιμάνι
Αεροδρόμιο
Σταθμός τρένου
Ραψάνη 5χλμ
Σταθμός ΚΤΕΛ
Αμπελάκια 500μ.
Κέντρο Πόλης
Λάρισα 32λμ
Τράπεζα
Εθνική Οδός 5χλμ
Αξιοθέατα
Παραλίες Λάρισας, Τέμπη, Νέοι Πόροι


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην είσοδο του Ιστορικού Παραδοσιακού Οικισμού των Αμπελακίων, 5χλμ από την ΕΟ Αθήνας - Θεσσαλονίκης. Η παράκαμψη βρίσκεται πριν τη είσοδο στα στενά των Τεμπών
 
 

Μοιραστείτε

Προσθήκη στο facebook Προσθήκη στο bobit Προσθήκη στο delicious Προσθήκη στο digg Προσθήκη στο twitter Bookmark and Share
 

© Διακοπόραμα
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 site created & hosted by