21 Απριλίου 2021
 

ΞΕΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!

Εμείς ιδέες και προτάσεις έχουμε πολλές. Δείτε κάποιες οικονομικές και συνάμα ποιοτικές επιλογές. Πάσχα στο χωριό δε λένε; Ε, κάντε το στο χωριό!

Στην Ορεινή Αρκαδία στο Λεβίδι, σε ένα χωριό που το Πάσχα το βιώνει έντονα ο επισκέπτης ο Ξενώνας Ανατολή σας δίνει τη δυνατότητα οικονομικά να γιορτάσετε αυτές τις ημέρες. Σε άνετα δωμάτια και με φιλόξενους ιδιοκτήτες που θα σας προσέξουν σαν στο σπίτι σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

Στα Τζουμέρκα της Αρτας στη Ροδαυγή οι Ξενώνες Αραχθέα είναι σαν ένα μικρό κουκλίστικό χωριουδάκι μέσα στο δάσος. Μέσα σε υπέροχη φύση, με τον ήχο του νερού να ηχεί συνεχώς, με απέραντη θέα στην κοιλάδα του Άραχθου θα περάσετε πραγματικά ένα αξέχαστο Πάσχα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

Στη Βόρεια Εύβοια, στην Ιστιαία ο Ξενώνας Αέναον υπόσχεται και αυτός γνήσιο εορτασμό του Πάσχα με πολύ φιλόξενη διάθεση. Στις 4 διανυκτερεύσεις σας δίνεται δώρο η 5η δώρο ενώ περιλαμβάνεται μέσα και το Πασχαλιάτικο γεύμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

Ε, να μην πάμε και μια βόλτα στην Κρήτη στα ορεινά των Χανίων. Εκεί που ο παραδοσιακός ξενώνα - οικισμός Σαμωνάς θα βάλει τα καλά του για να σας υποδεχτεί για το κρητικό Πάσχα; Δε σας φτάνουν αυτά..; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

Μη μένετε μόνο σε αυτά όμως . . . ψάξτε στο diakoporama.gr και θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε παραδοσιακούς ξενώνες σε όλη την Ελλάδα!


Περισσότερα...
 

Κάνε LIKE στη σελίδα του diakoporama.gr στο facebook. Θα μαθαίνεις πρώτος ότι υπάρχουν υπέροχα ταξιδιωτικά νέα!

Εσύ, που το έχεις πει;

Εσύ που ξέρεις τι προσφέρει το diakoporama.gr, σε πόσους φίλους σου το έχεις αναφέρει: στείλε στους φίλους τη σελίδα μας στο fb.

Κάνε LIKE ΕΔΩ

diakoporama.gr:  τι είναι | όροι χρήσης  | διαφήμιση

©2014 diakoporama.gr

Το μήνυμα αυτό στάλθηκε ενημερωτικά σε εσάς, με τυχαίο τρόπο. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο μελλον το newsletter από το diakoporama.gr ενημερώστε μας εδώ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του diakoporama.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

site created & hosted by