Πανσιόν Ησιόνη  
Ναύπλιο  
 
   Νομός Αργολίδας
   Δήμος Ναυπλίου
   
   
 

Διεύθυνση: Παπανικολάου 23, Ναύπλιο
Τηλ: 2752096482 – 6973058914 – 6976511029
Fax: 2752096483

 

H Πανσιόν Ησιόνη βρίσκεται στην Παλιά Πόλη στην Οδό Παπανικολάου 23. Από Αθήνα απέχει περίπου 150χλμ. Από το λιμάνι και το parking απέχει περίπου 250μ. και από τα ΚΤΕΛ 100μ.

Ρομαντική φυγή στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο ως προορισμός δεν έχει την ανάγκη ενός ακόμα ταξιδιωτικού αφιερώματος. Αδιάκοπα, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες παρέχοντας όλες εκείνες τις απολαύσεις ενός σύγχρονου και κοσμοπολίτικου προορισμού που συνδυάζεται με την αίγλη και τον ρομαντισμό μιας άλλης νοσταλγικής εποχής.

Γιατί λοιπόν άλλη μια φορά Ναύπλιο; Γιατί αυτή τη φορά σας προτείνουμε να συνδυάσετε την απόδρασή σας στην πρώτη ελληνική πρωτεύουσα διαμένοντας στην νεοδημιούργητη Pension Ησιόνη. Πρόκειται για κουκλίστικο χώρο φιλοξενίας ο οποίος άνοιξε μόλις πριν λίγο καιρό τις πόρτες του σε εκείνους οι οποίοι αναζητούν τη διαφορετικότητα, την ποιότητα, την αισθητική.

Η αγάπη για το Ναύπλιο, το μεράκι και ο σεβασμός στην παράδοση, οδήγησαν το Νίκο και τη Μαγδά, στην απόφαση να αποκαταστήσουν ένα από τα ναυπλιώτικα αρχοντικά του 19ου αιώνα δημιουργώντας την Pension Ησιόνη.

Ευρυχωρία, απαλά χρώματα, παλαιωμένα έπιπλα, αρχοντικά κρεβάτια, υπέροχη θέα στα επιβλητικά κάστρα του Ναυπλίου δημιουργούν συνδυασμό ιδανικών συνθηκών για άνετη διαμονή με ρομαντικές εκφάνσεις.

Στην Pension Ησιόνη μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τύπων δωματίων:  4 μονόχωρα δίκλινα με δυνατότητα τετράκλινου και 2 σοφίτες. Η Μέντα, το Μπλε, ο Αμφορέας και η μεγαλόπρεπη Πορφύρα, είναι τέσσερις μοναδικοί χώροι, ο καθένας με τη δική του φυσιογνωμία. Όσο για τις σοφίτες, η Ώχρα και το Αμμούδι, είναι δυο χώροι οι οποίοι αποπνέουν αίσθηση ρομαντισμού, προσφέροντας στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Στα δωμάτια παρέχονται τα εξής: κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση, internet, τηλέφωνο, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών και υπηρεσία δωματίου.

Η ευρυχωρία στη διαμονή είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα στην Ησιόνη, ώστε στα δωμάτια να μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 4 άτομα, παρέες ή οικογένειες.

Και για όσους αναρωτιούνται η Ησιόνη εμφανίζεται σε πολλές εκδοχές στην ελληνική μυθολογία. Διαλέγουμε την πιο ελκυστική: Ήταν η πανέμορφη σύζυγος του θαλάσσιου θεού Ναυπλίου, ο οποίος έδωσε το όνομα στην πόλη και μητέρα του Παλαμήδη, του Οίακα και του Ναυσιμέδοντα.

Προσφορά Οκτωβρίου

Ειδικά για τον μήνα Οκτώβριο η Ησιόνη σας περιμένει με μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόσφορα για να γνωρίσετε τους ανθρώπους της και να περάσετε ξένοιαστες και χαλαρωτικές στιγμές. Συγκεκριμένα, για τρεις διανυκτερεύσεις και άνω θα παρέχεται έκπτωση 20% επί της αρχικής χρέωσης η οποία ανέρχεται σε 70€ ανά διανυκτέρευση για Δευτέρα έως και Πέμπτη και σε 90€ από Παρασκευή έως Κυριακή.


Αίτηση Κράτησης

 
 
site created & hosted by